вторник, 20 март 2018 г.

Ползите от 360⁰ панорамни снимки и с какво могат да ми помогнат те?

Все повече навлизаме в ерата на дигиталните технологии. Едно сравнително ново творение е сферичните 360⁰ панорамни снимки, които представят по възможно най - близкия до реалноста изглед на показаното място. За разлика от обикновените снимки, където вниманието на потребителя е насочено към конкретна област, при 360⁰ панорамни снимки неможе да се манипулира със скрити детайли в нея с незаснетата част от обекта! Избора на посока за наблюдение, както и детайилността (приближаване или отдалечаване) е изцяло по избор на разглеждащия 360⁰ панорамна снимка! Факта, че няма скрити точки от потребителите на съответното заснето място, вдъхва доверие и сигурност в потенциалните клиенти, както и реално да представят придобитите впечатления на настоящите и бивши посетители на обекта!
Разбира се , че всичко това няма да има същия ефект, ако не е представено в най - популярните интернет медии. Разглеждането на 360⁰ панорамни снимки е подържано от Google, Google maps, потребителски сайтове, както и от социални мрежи ката Facebook и Google+. В повечето случаи 360⁰ панорамни снимки са повече от една, при което те могат да се свързват една с друга, с което се получава една виртуална разходка. При това потребителите се пренасят при Вас, без ограничение на работно време - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - Вие винаги сте отворени за тях.

По данни на Национален статистически институт на България, 84,2% от ползвателите на интрнет са през мобилни устройства. Относителният дял е изчислен на база брой лица, които са използвали интернет през последните три месеца на 2017 г.
Нашите 360⁰ панорамни снимки са адаптирани за разглеждане от мобилни устройства.

Над 90 % от интернет потребителите ползват Google. Търсачката обработва над 1000000000 ( един милиард) търсения дневно, а 94 % от тези потребители първо търсят информация онлайн за даден бизнес, преди да го посетят. 20% от всички търсения в Google са търсения на местоположение на местни бизнеси. Потребителите преглеждащи информация за даден бизнес онлайн, включваща виртуална разходка, е 2 пъти по-вероятно да се превърнат в клиенти, а при потенциалните клиенти на възраст между 18 и 35 одини, тове е 2,5 пъти по-вероятно.





Последните данни на Internet World Stats разкриват броя на интернет потребителите у нас, както и броя на хората, имащи профил във Facebook.
За никого не е тайна, че у нас Facebook е по-популярна социална мрежа от Twitter. Истината обаче е, че 3,3 милиона българи имат профил в сайта на Марк Зукърбърг - това са 46,8% от жителите на България. 
Що се отнася до достъпа до интернет, то 59,8% от населението на България или 4 213 065 човека имат връзка с глобалната мрежа към октомври 2017год. 

Обекти и вариянти на тяхното публикуване , може да видите в ПОРТФОЛИО

 Ето връзка към:
Фейсбук групата
- Фейсбук страницата
- Сайта

Няма коментари:

Публикуване на коментар